دوشنبه, 4 مرداد 1400
     ۱۴۰۰/۰۲/۰۴
مدیرعامل سازمان انتقال خون ارتقای دو تن از اعضای هیئت علمی را به مرتبه استادی تبریك گفت
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و رئیس موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران طی پیامی ارتقای دکتر مهتاب مقصودلو و دکتر صدیقه امینی کافی آباد؛ دو تن از اعضای هیئت علمی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران را از مرتبه دانشیاری به استادی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران؛ متن پیام دکتر پیمان عشقی بدین شرح است :

سرکار خانم دکتر مهتاب مقصودلو

سرکارخانم دکتر صدیقه امینی کافی آباد

اعضای محترم هیات علمی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون

با سلام و تحیات الهی

بدینوسیله ارتقاء شما از مرتبه دانشیاری به استادی که نشان از توانمندی، شایستگی ها و تجارب ارزشمند علمی و اجرایی شما می باشد را تبریک عرض می نمایم. رجای واثق دارم این موفقیت، مقدمه ای برای فعالیت های موثرتر سرکارعالی در راستای پیشرفت و ارتقاء جایگاه طب انتقال خون در کشور خواهد بود. از درگاه ایزد منان برای شما همکاران ارجمند موفقیت، سلامتی، سربلندی و توفیقات روز افزون در خدمت به میهن عزیزمان را آرزومندم.

دکتر پیمان عشقی

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و