دوشنبه, 5 مهر 1400
     ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
آیین معارفه دانشجویان ورودی جدید به صورت مجازی برگزار شد

مراسم معارفه دانشجویان ورودی جدید موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران با حضور سرپرست موسسه، جمعی از اعضای هیات رئیسه و مدیران گروه های هماتولوژی، زیست فناوری و ایمونوهماتولوژی و با حضور مجازی دانشجویان ورودی جدید مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون؛ مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران و سرپرست موسسه با بیان اینکه برگزاری آیین آغاز سال تحصیلی جدید به صورت مجازی کم رنگ است گفت : حس گفتگوی رخ به رخ اساتید و دانشجویان دلچسپ تر از برنامه های ویدیوکنفرانس است و امیدواریم شیوع ویروس کرونا آنقدر طول نکشد که ماسک جزیی از البسه معمول شود و ویدیو کنفرانس مانع از دیدار حضوری دانشجویان گردد.
دکتر پیمان عشقی ضمن تبریک به دانشجویان ورودی جدید به غنی بودن زبان فارسی اشاره کرد و افزود: واژه های دانش آموزش، دانشجو و دانش پژوه رایج در این زبان به اهمیت مراتب تحصیل اشاره دارد و به نظر من شما که تحصیلات عالی خود را شروع کرده اید دانشجوتر از قبل شده و صفت جویندگی دانش باید بیش از پیش در شما نمود یابد.
وی تاکید کرد: جویندگی دانش با جویندگی مدرک دانشگاهی متفاوت است و مدرک گرایی به هیچ عنوان مطلوب این موسسه نبوده و نیست .
سرپرست موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران با بیان اینکه امروزه جهان به سمت علوم ژرف و تخصصی تر پیش می رود اظهار کرد: در گذشته ای نه چندان دور طبیب و حکیم تنها عالمان دوران بودند اما امروز متخصصین و فوق متخصصین هستند که در قالب رشته های متنوع و پرشمار آینده جهان را رقم می زنند.
دکتر عشقی گفت: موسسه طب انتقال خون نیز در همین راستا فعالیت می کند و هدف از تاسیس آن فعالیت تخصصی در این حوزه از علم و دانش است .
وی این موسسه را به مانند چاه عمیق زمزم دانست و آن را غیرقابل قیاس با اقیانوس هایی با عمق ناچیز برشمرد و تصریح کرد: فعالیت تخصصی موسسه زیباتر، چابک تر، فعالانه تر، موثر تر و برای دانشجویان نیز مطلوب تر از دیگر موسسات علمی و آموزشی است.
دکتر عشقی همچنین از پذیرفته شدن تغییرات در اساس نامه موسسه در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد و افزود: از این پس مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران به صورت رسمی ریاست موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون را نیز بر عهده دارد.
وی پیام این اعمال تغییر و اصلاح ساختار را مرتبط دانستن موسسه و سازمان برشمرد و یادآور شد که هدف از تاسیس موسسه  اعتلای علوم طب انتقال خون در کشور است.

سازمان متعهد به استخدام فارغ التحصیلان نیست

دکتر پیمان عشقی با بیان اینکه سازمان تعهدی در قبال به کارگیری و استخدام فارغ التحصیلان موسسه ندارد اظهار داشت: حیطه کار و فعالیت برای فارغ التحصیلان بسیار گسترده است.
وی از معاون فنی و فناوری های نوین سازمان یاد کرد و گفت: یکی از معاون های فعلی سازمان از فارغ التحصیلان موسسه است اما وی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در بیمارستان شریعتی تهران نیز سابقه فعالیت علمی و اجرایی دارد.
دکتر عشقی در خصوص زمینه های فعالیت و اشتغال فارغ التحصیلان آتی موسسه اظهار داشت : فعالیت در زمینه بانک بافت های پیوندی، Human leukocyte Antigen ، تولید کیت های تشخیصی، پلاسما درمانی، روش های ویروس زدایی خون و فرآورده های آن ، فعالیت در زمینه آزمایش های انعقادی خون و فعالیت در زمیه ترومبوز و ایمونوهماتولوژی و سرولوژی گروه های خونی از جمله شاخه هایی است که دانشجویان و فارغ التحصیلان می توانند آینده کاری خود را بر مبنای آن تنظیم و دنبال کنند.

نظم آزمایشگاهی در انتقال خون سرآمد است

دکتر عشقی با بیان اینکه برخورداری سازمان انتقال خون ایران از شاخص های مثال زدنی سلامت خون و فرآورده های آن به دلیل وجود نظم آزمایشگاهی است گفت : در هیچ مرکز علمی و دانشگاهی در کشور کنترل کیفی آنگونه که در سازمان انتقال خون تبیین و اجرایی شده است تعریف نگردیده است.
وی تاکید کرد: دانشجویان می توانند نظم و انضباط فعالیت های آزمایشگاهی را در سازمان انتقال خون بیاموزند و تجربه کنند و این سازمان از این حیث بهترین مرکز برای یادگیری و الگو گرفتن است.

دانشجویان موسسه مولد انرژی و روحیه جویندگی

سرپرست موسسه طب انتقال خون خاطرنشان ساخت: دانشجویان می توانند با انرژی خود مولد شور و نشاط علمی در موسسه باشند و با تلاش خود به آروزهایشان دست یابند.
وی نیازسنجی، ایده پردازی، جستجو کردن و اجرا را چهار رکن اساسی برای دستیابی به آرزوهایی برشمرد که از شاهراه علم آموزی در مراکز آموزشی گذر می کند و اذعان داشت : برای رسیدن به این مقصود بودجه تحقیقات در موسسه نسبت به دیگر مجموعه های آموزشی بیشتر در نظر گرفته است و در تلاشیم که این میزان بیش از این نیز افزایش یابد.