يکشنبه, 6 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
دانشجوی موسسه عنوان پژوهشگر برتر را كسب كرد

یکی از دانشجویان رشته خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران موفق به کسب عنوان پژوهشگر برتر در جشنواره پرفسور حسابی شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون ایران؛ یونس صادقی بجد در سومین دوره این جشنواره موفق به کسب این عنوان شد.
پایان نامه این دانشجو تحت عنوان بررسی زمینه ژنتیکی بروز فنوتیپ RhD منفی و فنوتیپD  ضعیف در اهداکنندگان خون استان سیستان و بلوچستان" است که در این جشنواره حائز رتبه شده است. گفتنی است دکتر آرزو اودی از اعضای هیئت علمی این موسسه استاد راهنمای این پایان نامه بوده است .
مؤسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون مؤسسه ای است با جایگاه علمی در عرصه منطقه‌اي و بين‌المللي با كسب قابليت‌هاي لازم براي ارائه خدمات عالي آموزشي به داخل کشور و كشورهاي منطقه و متقاضيان داخل و خارج از كشور با بهره‌گيري از منابع انسانی در زمینه های علمی مرتبط با طب و علوم انتقال خون است.