رو عنوان : PreTitle
عنوان : پژوهش های علمی ساز و كاری موثر در توسعه ملی هستند
زير عنوان : SubTitle
 ۱۳۹۷/۰۹/۲۵

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران به مناسبت هفته پژوهش پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون در پیام دکتر پور فتح اله  آمده است: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه یک کشور است و  تضمینی برای استمرار توسعه به شمار می‌آید و مایه مباهات است که پژوهشگران سازمان انتقال خون همگام و همراه با سایر حوزه های تخصصی در کشور در این مسیر قدم می گذارند.

وی در این پیام به نقش پژوهش های علمی به منزله ساز و کار مؤثر و تعیین کننده در توسعه ملی اشاره کرد و گفت: مسئولیت توسعه تحقیقات و تولید دانش بر عهده دانشگاه ها و موسسات علمی است که با توجه به امکانات، توانایی ها و تجارب علمی انتظار می رود که آن ها این رسالت را به بهترین نحو به انجام برسانند.

دکتر پورفتح اله ضمن تبریک این روز به اعضای هیات علمی موسسه آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون و کلیه دست اندر کاران امر پژوهش در سازمان انتقال خون ابراز امیدواری کرد که بیش از گذشته شاهد اثربخشی پژوهش ها در سطوح خرد و کلان جامعه باشیم.