چهارشنبه, 26 تير 1398
عنوان : كارگاه آموزشی اخلاق علمی و حرفه ای سطح دو
 ۱۳۹۸/۰۲/۲۵

پنجمین کارگاه دانش افزایی استادان با موضوع « اخلاق علمی و حرفه ای سطح دو» با همکاری مرکز هم اندیشی استادان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها ، با حضور حجت الاسلام والمسلمین آقای دکتر محمد حسین توانایی به عنوان مدرس دوره،  در حال برگزاری می‌باشد. هدف از تشکیل  این کارگاه توانمندسازی و دانش افزایی در زمینه اخلاق علمی و حرفه ای اعضای هیات علمی است.

مباحث این دوره معرفتی بر جنبه‌های مختلف اخلاق، بخصوص اخلاق علمی و حرفه ای تاکید دارد. با توجه به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی موسسه، در جلسه اول این کارگاه که در تاریخ 98/02/22 برگزار گردید، محوریت اصلی بحث مرتبط با اخلاق در تدریس بود که با مشارکت فعالانه اعضای هیات علمی، موضوع مورد بحث و نقد قرار گرفت.

این کارگاه در 16 ساعت و طی چهار جلسه در روزهای یکشنبه 8:30 لغایت 12 برگزار می‌شود. تاریخ جلسات آینده 98/02/29 ، 98/03/05 و 98/03/12 خواهد بود.