پنج‌شنبه, 29 فروردين 1398
عنوان : پیام تسلیت مدیرعامل سازمان انتقال خون به مناسبت درگذشت تنی چند از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

مدیر عامل سازمان انتقال خون در پی سانحه دلخراش کشته شدن تنی چند از دانشجویان دانشگاه آزاد در حادثه واژگونی اتوبوس، به خانواده این عزیزان و جامعه دانشگاهی تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون متن این پیام به شرح زیر است:

این روزها اخبار ناگوار پرپر شدن نوگلان این سرزمین داغی بر داغ دیگر می نهد و از سوگ عزیزان زاهدانی هنوز دود دل بر آسمان می رود که خبر حادثه دلخراش دانشجویان دانشگاه آزاد آتش برجانمان می افکند.

داغ عزیزان سخت است و داغ برومندان آینده ساز کشور آنهم در مسیر طلب علم و دانش، سهمگین تر. من نیز برای این درد بزرگ تسلایی از درگاه خداوند می طلبم و به خانواده های بزرگوار این عزیزان از دست رفته تسلیت عرض می کنم و امیدوارم خدمات این سازمان قدمی هرچند کوچک برای درمان مصدومان این حادثه باشد.