سه‌شنبه, 20 آذر 1397
عنوان : دانشجویان كشور را به سمت بالندگی می برند
 ۱۳۹۷/۰۹/۱۴

مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران به مناسبت روز دانشجو پیامی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون در پیام دکتر پور فتح اله  آمده است: دانشجویان کشور خون تازه ای به رگهای علوم و فناوری و پژوهش کشور تزریق می کنند و جوانان امید آینده کشور هستند و من افتخار دارم که بگویم سازمان انتقال خون در بازوی علمی پژوهشی خود-موسسه آموزشی پژوهشی طب انتقال خون- همه ساله دانشجویان جوان و پر انرژی را به بدنه علمی کشور می افزاید.

وی در این پیام با اشاره به نقش تفکر نو آورانه جوانان در نو آفرینی می گوید: جوانان دانشجوی سازمان امسال تجربه مفید و جمعی را در برگزاری کنگره بین المللی طب انتقال خون پشت سر گذاشتند که به تایید متخصصان، حضور این قشر جوان و فعال به برگزاری بهتر و موثر تر این کنگره کمک شایانی کرد.

مدیر عامل سازمان انتقال خون تاکید می کند: 16 آذر روز دانشجو باید نمادی برای شرکت دادن دانشجویان در پروژه ها و تصمیم گیری ها و فرایندها باشد و نسل جوان را قبل از اینکه با داشتن مدرکی در دست به دنبال کار باشند، وارد کار کنیم و پیوند بین علم و صنعت و تکنولوژی و دانشگاه هرچه سریعتر برقرار شود تا بیش از پیش شاهد بالندگی و شکوفایی کشورمان باشیم.

وی همچنین این روز را به تمام دانشجویان اهدا کننده خون و موسسه طب انتقال خون که عضوی از خانواده بزرگ انتقال خون به حساب می آیند تبریک گفت.